O taleni lelei e fa'afeiloa'ia lautele e fa'apotopoto i Boyu

tala fou

O taleni lelei e fa'afeiloa'ia lautele e fa'apotopoto i Boyu

O le savali atu i totonu o le kamupani Tianjin a Boyu Semiconductor Vessel Craftwork Technology Co., Ltd.. o loo i totonu o Beijing-Tianjin Zhongguancun Science and Technology City, o le sukamora i totonu o le lotoa na luluina i le matagi, e peiseai o faʻafeiloaʻi le taunuu mai o le phoenix."O loʻo i ai se laau vaalele faʻasolopito na totoina i totonu o le lotoa o le ofisa autu o Beijing, lea o loʻo tuputupu aʻe ma le kamupani, ma ina ua matou o mai i Tianjin, sa matou totoina foi laau vaalele iinei, ma le faʻamoemoe o le a vave ona atinaʻe le kamupani, ma faʻamoemoe o le Saienisi ma Tekinolosi City e mafai ona faʻaputuina nisi galuega sili ona maualuga."
Beijing-Tianjin Zhongguancun Saienisi ma Tekinolosi City e le gata o se paka faʻasaienisi ma tekinolosi faʻaonaponei, ae o se nofoaga e nofo ai ma se siosiomaga faʻaleaganuʻu malosi ma olaola.
"O le atinaʻeina o Zhongguancun i Beijing ua tuʻuina mai ia i matou se faʻaaliga o 'tagata e aoina le gaosiga', ma o alamanuia uma e fausia i luga o taleni."Fai mai Wang Hao.O le mea lea, i le amataga o le fausiaina, Beijing-Tianjin Zhongguancun Saienisi ma Tekinolosi City tuuina atu le manatu o le faamaopoopoina atinae o "gaosiga, aai, tagata, vaaiga ma aganuu".
Aemaise lava i tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le tuufaatasia o le tele ma le tele o punaoa tulaga maualuga, o taleni mataʻina ua faasolosolo malie ona aoina.
Xu Mengjian, sui pule sili o Boyu Semiconductor Vessel Craftwork Technology Co., Ltd. fai mai.Boyu Semiconductor, lea na fanau mai i se atinaʻe faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa ma faʻapitoa fou "laiti sauai", na tuʻuina aloaia i le gaosiga ia Tesema 2020, ma toeitiiti atoa le valusefulu pasene o ana tagata faigaluega o loʻo i ai nei mai le lotoifale.
O le faamoega e faatosina mai ai phoenix, faamoega phoenix mafanafana e nonofo ai.Aumai i totonu, ae taofi foi.Faʻapotopoto le gaosiga ma tagata, faʻaola le taulaga i le gaosiga.
O le aso na alu atu ai le tusitala i le Beijing-Tianjin Zhongguancun Science and Technology City e faatalanoa, o le aso lona lua lea o le vasega lona valu o le fonotaga faafesuiaiga a le au faipisinisi na faia iinei, lea na mulimulitaia ai e le komiti pulega o le aai faasaienisi ma tekinolosi masani. fa'ata'ita'i ma vala'aulia le silia ma le 50 tagata fai pisinisi na fa'amautu i lalo e tautala ma talanoa e uiga i o latou mana'oga.Sa lei mafaufauina le feiloaiga a le tusitala, ma o nisi o le aufaipisinisi sa auai i le fonotaga na talanoa faafuaseʻi e uiga i le fonotaga faafesuiaʻi i le po na muamua atu, ma sa latou faaalia uma lagona faamalieina."A talanoa pisinisi i totonu o le sone e uiga i le Saienisi ma Tekinolosi City, toetoe lava o tagata uma e saʻo saʻo!"Na fai mai Xu Mengjian(le pule o Boyu) ma ataata, "Mo se faataitaiga, e mafai ona ou malaga mai le laumua o le kamupani Tongzhou i Beijing i le taeao i le Science and Technology City i le tusa ma le 50 minute, lea e faigofie tele mo le faimalaga. o Beijing-Tianjin 'aai masaga'."”
Atinaʻe pisinisi e leai se popole, taleni e mauaa ma le filemu o le mafaufau, o le saoasaoa o le faʻatinoina o le fesiitaiga o loʻo faʻavavevave ma vave, ma o le "lima filifili" o filifili alamanuia, filifili fou, filifili taleni, filifili tekinolosi ma filifili tau tupe ua matua tuʻufaʻatasia i totonu. Beijing-Tianjin Zhongguancun Science and Technology City.

E talia e le toʻatele o tagata talenia e faapotopoto i Boyu (1)
E talia e le toʻatele o tagata talenia e faapotopoto i Boyu (2)

Taimi meli: Mati-15-2023